RESTAURANT "LA PARMAC"

Cu o capacitate de 250 de locuri în interior, 120 pe terasa din față și 40 pe terasa din spate, vă oferim condiții ideale pentru organizări de nunți, botezuri, mese festive, mese ocazionale, petreceri și multe altele.

Ambianța plăcută, meniul bogat și mâncarea atent preparată, dotarea cu aparatură profesională de sunet, precum și posibilitatea vizionării unui film sau a unui meci de fotbal într-un cadru familial, sunt doar câteva dintre motivele pentru care puteți alege Restaurantul "La Parmac". Creativitatea, bunul gust, măiestria, prospețimea preparatelor precum și igiena desăvârșită sunt ingredientele de bază ale rețetei noastre de funcționare

ORGANIZĂRI NUNȚIORGANIZĂRI NUNȚI

Nunta este un moment unic în viața fiecăruia, iar noi acordăm importanța cuvenită acestui eveniment astfel încât nunta ta să rămână o amintire neprețuită.

ORGANIZĂRI BOTEZURIORGANIZĂRI BOTEZURI

Delicatețea și emoțiile acestui moment sunt copleșitoare și noi înțelegem acest lucru și suntem conștienți de importanța detaliilor ce țin de organizarea unui botez.

ORGANIZĂRI PETRECERIORGANIZĂRI PETRECERI

Organizăm mese festive, aniversări, petreceri tematice, diverse seri muzicale etc, evenimente corporate (recepții, seminarii, congrese, dineuri)

TERASĂTERASĂ

Pe lângă mâncarea delicioasă și băuturile savuroase, terasa vă întâmpină cu un ambient plăcut, ideal pentru o seară relaxantă de vară.

BRASERIEBRASERIE

Locul în care poți să vii chiar și atunci când evenimentelor importante le sunt alocate spațiul restaurantului, te poți bucura de aceleași servicii însă într-un cadru mai intim.

FACILITĂȚIFACILITĂȚI

Ambianță plăcută, meniu bogat și mâncare atent preparată, sistem de climatizare, spaţii pentru fumători și nefumători, TV, acces wireless la Internet, personal calificat.

BRASERIE

RESTAURANT

TERASA DIN FAȚĂ

TERASA DIN SPATE

TOP