Cameră dublă matrimonială

Camere moderne, special amenajate pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută, relaxată și cât mai mult confort. Hotelul LaParmac Babadag dispune de 9 camere cu pat matrimonial pentru cazare cu un confort de trei stele.

Cameră dublă twin

Camere moderne, special amenajate pentru a vă oferi o ședere cât mai plăcută, relaxată și cât mai mult confort. Hotelul LaParmac Babadag dispune de 5 camere cu pat dublu pentru cazare cu un confort de trei stele.

Apartament

Luxoase și decorate cu mult bun-gust, apartamentele oferite de Hotel La Parmac vă primesc într-o atmosferă caldă și foarte elegantă. Hotelul dispune de 2 camere de cazare tip apartament cu un confort de trei stele.
INFO

HOTEL LA PARMAC

Hotelul pune la dispoziția oaspeților 16 camere la cele mai înalte standarde de curățenie, într-o atmosferă discretă și liniștită, cu dotări de hotel de trei stele.

La Parmac este cea mai buna opțiune de cazare pentru turiștii în vizită în Babadag sau în împrejurimi, oamenii de afaceri care au nevoie de cazare ieftină și familiile care vin aici în vacanță sau își serbează un moment de neuitat, precum nunta sau botezul.

Hotelul se află pe drumul național 22A Constanța - Tulcea, în orașul Babadag. Ca zonă de influență turistică între litoralul Mării Negre și intrarea în Delta Dunării, este ușor să vizitezi Marea Neagra ori Delta Dunării sau multe dintre punctele turistice din această arie.

Facilități oferite

AER CONDIȚIONAT

Toate camerele sunt dotate cu instalație aer condiționat

MINIBAR

Minibar incorporat în birou

TELEVIZOR

Camerele sunt dotate cu TV (conexiune antenă)

BAIE PROPRIE

Toate camerele sunt dotate cu băi proprii

INTERNET

Internet wireless (în toate camerele și spațiile publice)

LIVING

Dotare apartamente: living cu două canapele (extensibilă + fixă)

RESTAURANT

Ambianță plăcută, meniu bogat și mâncare atent preparată.

PARCARE

Parcare gratuită, iluminată, supravegheată video

SALĂ CONFERINȚE

Pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, prezentări

TOP