La Parmac COM S.R.L., denumită generic în cele ce urmeaza și LAPARMAC , în calitate de proprietar al website-ului www.laparmac.ro si www.laparmac.com respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care s-a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și Politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă intreaga ințelegere (contractul) dintre parți. LAPARMAC își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului www.laparmac.ro si www.laparmac.com, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

De aceea, va rog sa vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile din domeniul LAPARMAC.ro și pentru care La Parmac COM S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Toate aceste website-uri (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul www.laparmac.ro si www.laparmac.com vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmeaza. în cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul, și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.

Vă rugăm să accesați și secțiunea Termeni de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe site.

Legislație. Politica de confidențialitate se supune legislației române.

În caz de litigiu, se va încerca mai întai o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamației la sediul La Parmac COM SRL.

În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din aceeași structură administrativă cu sediul La Parmac COM SRL.

TOP